Husův sbor slaví 90.výročí otevření veřejnosti

Husův sbor v Brně na Botanické oslaví 28.září 2019 90.výročí otevření veřejnosti. Tuto radostnou a památnou událost si připomeneme jednak neformálním sousedským setkáním – slavností „Zažít město jinak – Brno Botanická/Tyršův sad“ v sobotu 21.9. od 11 do 18 hodin v prostorách sboru, na farní zahradě a na terase před kostelem, ale také slavnostními bohoslužbami o tři týdny později.

Program, který chystáme pro širokou veřejnost 21.září zahrnuje možnost prohlídky Husova sboru s architektem p.Pelčákem (od 11 hodin), autorské čtení B.Fišerové (od 13 hodin), koncerty (gospel od 16 hodin, kalimby P.Klvani a zpěv od 17 hodin), dětský program (od 15 hodin). Mimo to bude možné si dát jednoduché občerstvení, dobrý čaj nebo kávu a poslechnout si hudbu z vinylových desek. Informační stánek připraví také spolek Paměť národa.

Slavnostní bohoslužby k výročí otevření Husova sboru se konají v neděli 13.října 2019 od 10 hodin, s účastí a kázáním bratra patriarchy Tomáše Butty a za pěveckého doprovodu zpěvačky Jany Vondrů.

Srdečně zveme a těšíme se na vás!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..